![]() |
1 Załącznik(ów)
To nie tak że chcę być tak bardzo upierdliwy. Po prostu chciałbym zrozumieć którą drogę opisujesz jako tą fajną. Bo na razie wyszło mi że mieszasz dwa miejsca. Znam drogi w Bułgarii i nawet po pierwszej wizycie tam, gdy pojechaliśmy na wycieczkę w tajemnicze góry Strandzha, do kanonu naszego rodzinnego języka, trafiło powiedzenie że jedziemy przez tajemnicze góry Strandzha. Powiedzenie to oznaczało przeważnie drogę prowadzoną głównie przez las, ostatniej kolejności odśnieżania, przeważnie z tragiczną nawiązania wzdłuż której nie było absolutnie nic ciekawego do zobaczenia. Nieliczne osady były nieliczne i przeraźliwie puste. Coś w stylu tej ścieżki którą wybraliśmy jako skrót do Guca
|
Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
Consi na do tych gór co majaczą nie dojechałem. Zwróć na to uwagę :)
Droga ze zdjęcia to odcinek Biełowo-Jundola. |
Pierwszy filmik - Ukraina. Milego ogladania!:-)
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
"I am a professor of forensic medicine. Believe me, Mr. Bond, I could shoot you from Stuttgart and still create the proper effect." Jedyne góry albo park narodowy w pobliżu to https://maps.app.goo.gl/fgMepaRd669iU2Qv8?g_st=ic No a droga jak dla mnie fajna, jak wiele podobnych w Bułgarii, pewnie powiedziałbym o niej że to tajemnicza droga w górach Stranja |
Consi, czytasz ale nie widzisz :) Ta, ona, droga jest znaaaacznie wcześniej. Jeszcze długo jechałem na południe. Może z godzinę, półtorej. I stamtąd zrobiłem zdjęcie onych gór.
To już chyba wszystko się nam porozjeżdżalo ale jak El pisał wcześniej okolica ogólnie jest dość estetycznie zadowalająca więc nie ma co wybrzydzać. |
Mam prośbę coby przenieść posty nieukrainskorumunskie do innego watku:-).
pozdrawiam trolik |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |