![]() |
Banan - do ilu Nm masz wykalibrowany ...?
Zdrowia Mutt |
Cytat:
|
3 Załącznik(ów)
kolejny produkt podmieleckiej firmy ADI-TECH w jaki sie zaopatrzylem. od lat potrzebowalem podstawy pod tylny wahacz i wybor padł na ten ze względu na duży zakres regulacji szerokości rozstawienia ramion nośnych. nie wiem dlaczego Pan Adrian nie umiescil ich w swoim sklepie na stronie firmowej i mozna je znalezc jedynie na Allegro, malowane w kilka roznych kolorow. dane konta allegro na screenie. przypominam, ze jeden z kolegów zalatwil znizke w w/w firmie dla uzytkownikow FAT. dzis pierwszy test na Tiger 1050.
p.s. popracowane. swietny produkt - bardzo duzy zakres regulacji w kilku plaszczyznach to najwieksza zaleta |
1 Załącznik(ów)
w rece nie mialem ale wszystkie pneumatyczne zabawki Airpress byly zawsze bardzo OK. jezeli ten zestaw trzyma chociazby sredni poziom to IMO za ta cene bardzo warto:
https://airpress.pl/zestaw-kluczy-na...9-ee71f8e4a7ef |
Cześć, poszuka mi ktoś parametry tego klucza udarowego Ryobi PCL265 ile to ma Nm ?
Klucz bodajże z Ameryki był ściągnięty, to co jest obecnie u nas dostępne to zupełnie coś innego. Wysłane z mojego 22101316G przy użyciu Tapatalka |
375 ft-lbs. of fastening torque to będzie z 500 niutów jak dobrze kombinuję.
|
Cytat:
Wysłane z mojego 22101316G przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |