![]() |
Jak pierwszy raz się zakrztusi, wyłączasz silnik, dolewasz paliwa i nic pompie nie będzie. ;)
Zrobiłem to raz, żeby wiedzieć ile da radę na żyda... |
Jak pisałem nie znam się [może trochę więcej dizla znam] ale w Varadero pompa jest nisko i 70km na żydzie to żaden wyczyn mowa o wytrysku, VFR1200 też. Nie wiem kiedy jechałeś S19 ale pompy są czasem 500m trza zjechać. :)
|
Przejechałem autkiem z całkowicie pustym zbiornikiem ok 30 km , pękł powrotny przewód paliwowy i wszystko poleciało na drogę. Przy okazji poprawiłem fabrykę.
Wróciłem na gazie , żeby ktoś nie pomyślał inaczej. Absolutnie nic się pompie nie stało. Jak ktoś ma używaną pompę paliwa to niech ją włączy na stole na sucho i zobaczymy ile popracuje , z pewnością nie padnie szybko. |
Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
Co do sposobu montażu to są różne, plusy i minusy jednego i drugiego.
Nie wdaję się w dyskusję żeby nie było jak z oponami. Podobnie co do studzenia, dziś włączyłem pompę paliwa, na sucho, długo trzymałem w ręku licząc że się choć trochę zagrzeje......i nic ciągle zimna. Dalej nie dyskutuję z teoriami bo znowu powstanie kółko wzajemnej adoracji. Zdrówka. Cytowanie zastrzeżone by nie rozdmuchać teoretyzowania. |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |