![]() |
Dokładnie Ten Typ, co nie oznacza że druga strona jest bez winy
|
Ale klimat jest :)
|
Patrz Dubel, nasza wklejka jest na zdjęciu z pół opuszczonej stacji na końcu Sahary Zachodniej z 14marca.
Nie pozabijajcie się. Jak cos to pisz, mamy lekarza ortopedę w waszych rejonach i dużo lekarstw Widzielismy was na Saharze Zachodniej |
My już w Senegalu , Mauretania była niezapomnianym przeżyciem.
Pozdro |
Cytat:
Piękne zdjęcia, fajnie się ogląda :Thumbs_Up: |
Czyli już nie będziesz pisał że było niebezpiecznie? :) z lekka napędziłeś stracha.
Foty sztos - to nie wyprawa po bułki. |
4 Załącznik(ów)
Jak opiszę co odjebalem to zrozumiesz czemu ciesze się że żyje ...
Na razie niech wystarczy to Załącznik 149547 Tymczasem , mauretańskie niebo nocą Załącznik 149545 I "wiesz taka świnia z Afryki 😁" Załącznik 149546 Załącznik 149548 |
1 Załącznik(ów)
Jest i meta , trochę przykro patrzeć że to tak skromna pamiątka po tym pięknym rajdzie ....
Załącznik 149559 |
Tętno Ci trochę skoczyło. Pewnie wtedy zajrzałeś na forum ;) Tak na poważnie, to musiało być grubo. Opowiesz jak wrócisz :)
|
Co to jest za tętno 124? Tam jest jakaś inne historia.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Pisz co tam było bo teorii jeszcze kilka wpadnie 😉 |
3 Załącznik(ów)
Niech wpada , posmiejemy się wszyscy ;)
Tymczasem Załącznik 149586 Załącznik 149587 Załącznik 149588 No i zacząłem samotną podróż w stronę Mauretani , kopny, luzny piach i bagaż z tyłu to nie moja bajka, nie umiem się przełamać na naukę kilka tysięcy km od domu ryzykując zdrowie czy też uszkodzenie motocykla. To będzie nowy ciekawy rozdział w moim życiu :D |
Będzie dobrze a nawet lepiej.
|
3 Załącznik(ów)
|
Krótkie hasło a jak wiele mówi.
|
Tej herbaty to zazdroszczę :-)
Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka |
1 Załącznik(ów)
|
No i zajebiście!
|
1 Załącznik(ów)
Dzisiejsza noc będzie epicka :D
Załącznik 149657 |
Co by cie tam jakiś przypływ nie nakrył ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Dziś odrobina luksusu :D
Załącznik 149683 Wreszcie pojawiło się trochę zieleni Załącznik 149685 Miałem pojeździć na dole ale przypływ nie chciał poczekać Załącznik 149686 A kawa z tych samochodów zdecydowanie smakuje najlepiej Załącznik 149687 |
Piękne zdjęcia Dubel :beer2:
|
A taki był poranek :D
https://youtube.com/shorts/FCyLYHYoF...Te1ArdmXbylq9U |
Cytat:
|
Ale piaskownica! :) W Norwegii piasku co kot napłakał, to teraz masz tego po uszy:)
|
2 Załącznik(ów)
|
To drugie zdjęcie to takie zajebiście norweskie jest że ho ho :)
Jakbym nie wiedział to mógłbym się mocno nabrać. Szok. Natomiast co to za plaża bez parawanów :) |
Widoczki pierwsza klasa!
|
1 Załącznik(ów)
|
Dubel, daj pinezke, zostaw cos pod kamieniem to za tydz odbiore a tak serio to gdzie to dokładnie?
|
Cytat:
Dobrze że mam lokalizację zdjęć bo bym nie odnalazł :D |
Senkju
|
A jak tęperatjur obecnie tamuj?
Fota piękna. Pustynia nigdy nie miała dla mnie nic pociągającego choć wiem, że wiele osób uważa to miejsce za coś pięknego. Ja jestem z lasu :) to widać :) Ale ta droga jest piękna. |
Jakie masz opony i olej? Żartuje!
Fajna przygoda i foty! |
W Marocco na wybrzeżu około 25 , kawałeczek w głąb już średnio 30, wczoraj było do popołudnia 30-32 a później 34. Za to w Senegalu na wybrzeżu 30 a lekko w głąb to już 40 ...
|
Mam kumpla Senegalczyka, Bacar, który już od 25 lat mieszka w Niemcowie - co roku jeździ w odwiedziny ale tylko zimą :) swojemu synowi mówi: nie jesteś gotowy na lato w Senegalu ;)
|
W tym miejscu 30.692900,-9.555250 jesteś b. niedaleko Imsouane - mekka surferów. Polecam.
|
1 Załącznik(ów)
Niestety ze względu na nadchodzące załamanie pogody zmuszony byłem pospiesznie emigrować z czarnego lądu, nie obyło się bez przygód. Prom na który miałem open bilet miał skasowany kurs o 14.30 i 18.30 , była możliwość że popłynie o 22 ale pewności nie było. Bilety magicznie drożały i w ciągu pół godziny z 89€ urosły na 202€ mi na szczęście bądź nie szczęści udało się kupić po 120. Miałem wypływać o 14 jednak musiałem czekać do 17 a i to się opóźniło do 18 ....
Podczas tego tripa z Afryka już koniec ale może będzie mały bonus , zobaczymy , mam jeszcze parę dni .... Pożegnanie z Afryką Załącznik 149740 |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |