![]() |
Cytat:
|
Patent popełniłem w 2013 roku i od tamtej pory jeżdżą tam:
1. Łyżki do opon :D 2. Mała pompka 3. Światło chemiczne. 4. Świeczki 5. Latarka 6. Kable do pożyczania prądu 7. Przewód do paliwa 8. Zestaw do naprawy linek 9. Tyrtytki 10. Styki do pompy 11. Zapasowa klamka sprzęgła 12. Zapasowa klamka hamulca 13. Dwie garście pierdoletów i przydasi. :D |
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Brzmi to bardzo fajnie. przyszło mi do głowy można to też zrobić na takich materiałach od kominka. ;)
Jaką średnicę tej rury u Ciebie masz zastosowaną? |
Dubel, nie no puki co nie będę w tym betonu mieszał (jeszcze :D )
Najsłabszym punktem i tak tutaj pozostaje materiał z którego jest wykonana tuba. Ale skoro przeżył tyle lat, tyle podróży i tyle gleb, to uważam, że jest ok. Mac13k u mnie jest 150. Ale dobierz sobie ją pod estetykę motocykla (ja chciałem, żeby pasowała do tłumika po drugiej stronie) Co do kwasiaka - wypas. Tylko pewnie drożej i flexa trzeba mieć :D |
https://allegro.pl/oferta/narzedziow...mar-7247313139
Pierwszy lepszy zasobnik , pamiętam jak wile lat temu WojtekBBI to wynalazł. Ja mam - działa.( flaszka wchodzi) |
Cytat:
Była też gdzieś wersja na taką flaszkę 1,5L:D |
Zamówiłem składniki na tę tubę z rury kominkowej. :) Wrzucę fotki jak to zmajstruję do kupy. :)
|
Też myślę o narzędziówce, ale chyba zamodeluję prostokątny kształt, z miejscem na powerbank taki chiński i kompresorem od razu, albo innym wodotryskiem i spróbuję wydruku 3D.
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03. |