![]() |
Cytat:
I znowu jesteś tym, który rozpiernicza wątek insynuacjami. Ja, choć z Dubelem raczej nie iskrzy, z przyjemnościę śledzę ten jego wątek, bo włóczyłem się w tych okolicach wieku temu z kobitą i bachorstwem (nie na moto oczywiście, a struclem), więc wracają wspomnienia. Krajobrazy fantastyczne (aczkolwiek z miejscowymi mam najsłabsze wspomnienia, jeśli brać pod uwagę wszystkie dotychczas odwiedzone miejsca przez mnie). |
Cytat:
|
Dubel, a po tym wpierdolu w piachu, próbowaliście może posiłkować się DMD2 przy poszukiwaniu alternatywnych ścieżek? Tam jest trochę pomocnych opcji. Od zawsze było określanie stopnia trudności (easy-medium-hard) trasy offowej wytyczanej pomiędzy dwoma punktami, niedawno doszło jeszcze kolorowanie szlaku zależnie od rodzaju nawierzchni (zielony - twardo, żółty - szuter, pomarańczowy - mix, czerwony - wpierdol) albo nachylenia. Wszystko oczywiście zależne od jakości danych OSM, ciekaw jestem jak by się sprawdziło na takich zadupiach po których się aktualnie poruszacie.
Foty na wypasie. Dobry trip. Zazdro. Trzymam kciuki żeby tam wszystko działało. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 149454 I nudny przelot w stronę Mauretani ... CDN |
Cytat:
|
Dawaj zdjęcia, jak możesz :)
|
4 Załącznik(ów)
|
1 Załącznik(ów)
Ciekawy sposób na antyreklamę. Ciekawe czy specjalnie tam pojechał aby się wyżalić, na pewno zainwestował w produkcję naklejek, ale jak znam życie to pewnie ma taką drukarnię.
|
Dubel, mnie to bardziej ten horyzont interesuje niż naklejki.
|
Cytat:
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |