![]() |
Cytat:
- czystych BEV w chinach jest 7% - akcje i sprzedaz BYD i Geely polecialy gdy skonczyly sie doplaty i subsydia - chiny widziane jako raj wolnorynkowy sa BARDZO regulowane. to nie jest kapitalizm w marzeniach niektorych. jest presja wladzy i to ona determinuje rozwoj. jezeli uwazasz ze chiny to raj to zacznij o nich zle pisac w sieci. szybko Cie aniolki na lotnisku znajda :) robisz biznes w chinach = nie krytykujesz chin. w sieci nic nie ginie. |
Chyba jest taka rzecz Szynszylu.
Petardy 😁 |
Atrament :) i termosy :)
Czy nie mówiło się u Was: zakręcony jak chiński termos? :) Mnie się nie spieszy oglądać Nowy Porządek świata z Chińczykami na szpicy więc nie zrozumcie mnie źle. Bardziej wyrażam obawę niż wyciągam gwizdek kibica. |
Jak się pojawi jakaś demówka Touringa, to z chęcią się przejadę i sprawdzę czy da się tym jechać "turystycznie", bo Pro do spokojnych nie należy. Szczególnie trudno się przestawić jeżdżąc czasami na Babci Teresie, w której reakcja na gaz w którąkolwiek stronę jest prawie żadna :Sarcastic:
|
Cytat:
Zakręcony jak Chińskie Osiem A trzyma jak Ruski Termos ;) Może to regionalizmy:rolleyes: |
Zakręcony jak chiński termos lub baranie rogi :)
Zaś mawiało sie: trzyma jak święty Tomasz diabła :) |
chetnie podziele sie moja biblioteka jezeli kogos interesuje cos wiecej niz tik-tok i rendery z AI. jutro niedziela i nudy to wrzuce co mam.
|
może jest ktoś z Warszawy i miałby czas i ochotę pomacać i sprawdzić jak to w realu wygląda:
Marywilska 44, Marywilska, 03-042 Warszawa tel. 22 104 93 99 mają 1 szt. dla dziennikarzy w trakcie rejestracji trzeba dzwonić wcześniej. |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |