![]() |
Cytat:
Marocco moze nie ale w mauretani slyszalem ze moze byc problem z paliwem ... Idzie zbiornik z filtrem RG Do Rottweilera tez ma dodatkowy schowek , narzedziowke szmaciana. Zastanawiam sie czy cos jeszcze ... |
W temacie baniaka to Onufry kiedyś miał takie worki na paliwo , całkiem rozsądna opcja.
Cytat:
Dźwignia hamulca jest z gównolitu u siebie dałem grubą bertę. |
Okleić tylne boczki.
|
Po co?
|
Bo od każdej torby się ściorają. Nogawki też zostawiają po sobie odcisk.
|
To fakt, moje mocno ściorane od sakw. Ale aż takim estetą żeby to oklejać to nie jestem.
Informacyjnie nówka chyba 350 ziko a używkę kupiłem za 150 bo mnie spaliła się. Wiadomo która. |
350 zł za nową? To rzeczywiście nie warto oklejać co rok:)
Lewy boczek wiadomo, że od wewnątrz trzeba na srebrny przerobić. Ja miałbym obawy grzebać w osprzęcie silnika bez wsadzenia choćby sondy AFR w komin. Nie widziałem też żadnych wykresów z hamowni przed/po wymianie filtra i komina. Na szczęście(?) te rozterki już za mną.:) |
Ja mam airbox od carbonfoxa z dakarowym filtrem gąbkowym. Robi robotę. Kolega to zobaczył i przerobił oryginalny na wzór obcinająz górę i wklejając mocowanie filtra wycięte z alu. Te pomniejszone airboxy mnie nie przekonują a oryginał to pomyłka.
https://www.ktmonline.fr/12906-large...mcenduro-r.jpg |
Cytat:
Kumpel ma to samo zamontowane w 690 |
Wierzę w działanie power box-ów.
I lubię zobaczyć kreski z hamowni:) Jak pamiętam to temu silnikowi niczego nie brakowało poza efektami dźwiękowymi. No i nie dało się nim taś taś po wsi latać. HUZARIA!:) a bez amora skrętu to już proszenie o kłopoty... Fajnie (także cenowo) miał to kove 450 chyba zrobione. Kupujesz moto i za grosze dostajesz komin tytanowy i komp na euro4. |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |