![]() |
Domek w górach do wynajęcia
8 Załącznik(ów)
Do wynajęcia "Domek w Jałowcach" znajdujący się w górach w miejscowości Piwniczna-Zdrój. W razie pytań kontakt tel. 888 884 165.
https://www.facebook.com/p/Domek-w-J...1550107378764/ |
2 Załącznik(ów)
Zrobiło piękną zimę, tak że zapraszamy:D
|
Ile tam masz miejsc do spania?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
2 podwójne łóżka, 2 pojedyncze plus w salonie rozkładana wersalka. generalnie sprzedaje jako 6 osobowy. Całość ma 90 m/kw tak że nie jest ciasno:D
|
Dzięki. Szukam czegoś na 18 osób
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Może przedstaw ofertę czytelniej , po fajcebukach nie będę biegał.
Syn ze znajomymi czegoś szuka , narty mają w planie. |
Domek znajduje się w górach, w malowniczej miejscowości Piwniczna-Zdrój. Idealne miejsce do odpoczynku, znajdziesz tu ciszę, spokój i naturę. Do dyspozycji gości przestronny salon, kuchnia, łazienka, duża sypialnia z łóżkiem małżeńskim i dwoma łóżkami pojedynczymi oraz antresola z łóżkiem małżeńskim. Jeśli szukasz odpoczynku od pracy i zgiełku miasta, tęsknisz za przyrodą i wyprawą po mało uczęszczanych szlakach to Domek w Jałowcach jest właśnie dla Ciebie ZAPRASZAMY. w zimie wskazane łańcuchy lub 4x4. Najbliższa stacja narciarska to Wierchomla.
|
Kornik trza było Zimnego poprosić o zrobienie ogłoszenia ze zdjęciami i opisem j.w. i co jakiś czas pisać, że aktualne :D
|
Co poradzisz, słaby ze mnie handlowiec. Co nie zmienia faktu że szczerze zapraszam.:D
|
Jak młody wróci za tydzień z wyjazdu to mu powiem ale Melon ma rację :)
Pamiętaj że jeszcze nadal istnieje świat po za fajcebukowy i ludzie którzy nie chcą z tym mieć coś wspólnego. Na szczęście podałeś telefon w tradycyjnym stylu :) |
Ja też nie jestem Facebukowy:D, to żona z córką ogarniają internety.
|
Jeszcze pytanko o ceny?
|
500 zł za dobę.
|
Jakieś dodatkowe opłaty? Ogrzewanie w jakiej formie?
|
Za zwierzęta 100 zł za pobyt, klimatyczna - 4,5 zł od osoby/doba (o ile ktoś chce płacić:D) i kaucja 500 zł, zwrotna w dniu wyjazdu. Ogrzewanie centralne, piec na pellet.
|
Cytat:
https://i.postimg.cc/RZSJ7JNZ/kasztan.gif Sorry, nie mogłem sie powstrzymać. Ładna chatka. W sensie architektonicznym. |
Korniki wyplenione, zostałem tylko ja:D
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |