Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 13:14   #1419
Brzeszczot

Brzeszczot's Avatar

Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
Brzeszczot jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 4 tygodni 4 godz 4 min 18 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Africa Tigg Zobacz post
to ja też powiem, że firma brukarska trzy chałupy ode mnie padła w 2022 roku jak jej jedynych 4 pracowników z Ukrainy pojechało walczyć, właściciel starszy facet nie znalazł już Polaków chętnych do noszenia krawężników i zamknął biznes.
Jak się szuka niewolników a nie pracowników, to właśnie tak kończą januszexy, bo przecież trzeba wygryźć konkurencję obniżając koszty prawda? Właśnie przez takie krótkowzroczne działania . Polacy którzy są ogarnięci i mają fach w ręku byli zmuszeni do emigracji. Jeżeli w firmie cała strategia zatrudnienia wisi na obcokrajowcach bo można było ich w chuja robić i jeszcze dotację zgarnąć to powodzenia życzę , właśnie dostali samoświadomości i firmy nagle bankrutują 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 . Nagle zleceniodawca też zorientował się że można mniej zapłacić🤔😉 no to januszex zaczyna jeszcze schodzić z ceny aby mieć robotę . Cudzoziemcy wyjeżdżają bo już mają dość robienia ich w chuja lub zakładają swoje biznesy . następnym krokiem jest kwik że nie ma pracowników z Polski , trzeba zamykać biznes 🤣🤣🤣🤣 tak się dzieje w branży budowlanej i transportowej czy tak jest w innych branżach nie wiem ale się domyślam. Przepraszam ATomku że w tym wątku , ale to się pale nie mieści 😉

Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka
Brzeszczot jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem