|
|
#31 |
![]() |
kumpel ma dwie sztuki, jedna z VBoostem i serio Ci powiem, że XJR z dołu zjada to na śniadanie - moim zdaniem. do tego się prowadzi i hamuje
chyba, że chodziło Ci, że Vmax1200 to taki przykład idealny kiedy wszystko inne nie nadążało za piecem ![]() również nie jestem zwolennikiem K&N. HD kupiłem już z takim filtrem ale na zewnątrz dorobiłem prefiltr z gąbki filtracyjnej nasączonej smarem do filtrów - z tym jestem spokojniejszy.
|
|
|
#32 | |
|
Stary nick: Kacior
![]() |
Cytat:
Człowiek całe życie się uczy ![]() Z drugiego forum XJR z Turbo ![]() https://youtu.be/C-ToKeyylNU https://youtu.be/kr4pifRk7-g |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
![]() |
W tym też mam fajny moment ale już nie zaśmiecam
![]() Turbo też można założyć
|
|
|
|
|
|
#34 |
![]() |
Jak poświęcony to musi jedzie jak diabeł
|
|
|
#35 |
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
#36 |
![]() |
nie przypieprzył się jeszcze żaden niebieski za tą tablicę?
|
|
|
#37 |
|
![]() |
Ten jeden raz wybaczyli
![]() To była awaryjna sytuacja. Na rozpoczęciu sezonu, kolega dojechał mi przednim kołem w ramkę od tablicy. Ramka pękła to jakoś trzeba było sobie radzić. Niebieskich kolegów było dużo ale zrozumieli ![]() Zlot trzeba było koniecznie dokończyć
|
|
|
|
|
|
#38 |
![]() |
aaaaaaaa... .kumam, myślałem, że to jakaś 'custom' twórczość
|
|
|
#39 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: B..wała
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 tygodni 5 dni 13 godz 55 min 37 s
|
Cytat:
Tak, wspomniany GSX1400 106KM 126Nm Miałem z Power Commanderem, w sumie nie wiem po co mi był un, ten PC w sensie, bo lokomotywa szła jak zua. a i wyturbione także bywają ![]() Aaa.. i z plastikami po torze można : Hamowanko poprawić można zakładając heble z SV1000 i ABS także w Grubasie widziałem :P |
|
|
|
|
|
|
#40 |
![]() |
[QUOTE=matjas;897944]no ja mam w garażu takie moto co ma 200Nm przy 2500rpm - nie wiem czy to bardzo dużo bardzo nisko ale zapewniam, że dość sporo
![]() nawet jakby pojemność podzielić przez dwa i obroty przez połowę to i tak wychodzi 100niutów przy 1250rpm [/QUOTEPod warunkiem, że porównujemy odmiany ziemniaków, a nie ziemniaki do pomarańczy ![]()
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
|
|
|
![]() |
|
|