|
|
|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#141 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 52 min 5 s
|
Do mnie też doszła
![]() Jak któś wymyśli ciekawy sposób zamknięcia przed intruzami to wrzucać. |
|
|
|
|
|
#142 | |
![]() |
Cytat:
Kilkanaście postów wyżej było pytanie o wodo/ pyłoszczelność narzędziówek od Merty. Otóż dwie afryki z Bielska przez niego wyposażone były w 2010 roku na Syberii. Przynajmniej jeden z chłopaków jest chyba na tym forum zalogowany- może oni się wypowiedzą na ten temat
Ostatnio edytowane przez Marcin-BB : 10.01.2012 o 15:05 |
|
|
|
|
|
|
#143 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 52 min 5 s
|
O torxach już pisałem parę postów wcześniej.
|
|
|
|
|
|
#144 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
skrzyneczki maja maly otworek tuz przy jednym z mocowan, troche silikonu i jest 100% wodoszczelna. mieszkam w Irlandi......... tutaj zawsze pada
|
|
|
#145 |
![]() |
Cześć, podepnę się pod temat.
Chcę zamontować skrzynkę narzędziową po wewnętrznej stronie stelaża kufrów po lewej stronie - symetrycznie do wydechu. Utrudnienie polega na tym, że mam stelaż givi wingrack, więc nie jest to do końca standardowe rozwiązanie do którego pasują ogólnodostępne skrzynki. Stelaż fabrycznie po lewej stronie przebiegał blisko boczka i to już mam rozwiązane - przerobiłem mocowanie na symetryczne i tym samym pojawiło się trochę miejsca na skrzynkę (foto). Sądziłem, że wyprodukuję sobie tę skrzynkę z aluminium sam ale widzę, że projektowanie jej mnie trochę przerasta i wygląda na to, że taniej i skuteczniej będzie kupić coś gotowego. Teraz pytanie: czy macie do polecenia jakieś fajne gotowe skrzynki plastikowe bądź aluminiowe, które mógłbym tam wkomponować? Warunek konieczny: musi wejść bańka 1 litr oleju i cały serwisowy bałagan z kluczami, łyżkami itd...
|
|
|
|
|
|
#146 |
![]() |
Zobacz coś takiego może Ci podpasuje https://pl.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2pol
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|