|
|
|
|
#1 | |
|
trampkarz emeryt
![]() |
Cytat:
Właśnie jestem na etapie takim że gmole OEM w BMW raz że mam nieco krzywe, dwa, że słabo jednak chronią cycki. Rozważam Heedy Basic o takie: ![]() Byłyby chyba idealne gdyby nie dwie kwestie: - demontaż przy sprawdzaniu zaworów, - brak spięcia przodem, jak ma większość gmoli do GSów a także bunkier od Heed (które z kolei są dla mnie jakby przerostem formy i ilości rurek nad treścią). Na forum BMW dla odmiany głównie narzekają na to że HEEDy są miękkie Więc odwrotnie niż tutaj. No ale silnika w beemce to raczej nie łatwo pogiąć Oglądałem sobie ramę w NAT i na tle tego żelaza w XRV to faktycznie wygląda nie za bardzo. A argument o elastycznej ramie poprawiającej prowadzenie - to już dla mnie inna orbita. Na elastycznej ramie trampka 600 to ja się już najeździłem w życiu ![]() Ostry - PW Pozdrawiam zimny |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Dodam tylko, że rok temu jak kupiłem 300R to rozmawiałem z właścicielem Heeda i powiedział mi, że kategorycznie nie będą robić gmoli do trzysetek bo nie ma jak ich mocować by było bezpiecznie dla motka.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|