|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: manville nj-obecnie Afryka
Motocykl: uzbieralo sie tego zlomu chyba jest 8 obrzynukw
![]() Online: 2 dni 18 godz 4 min 35 s
|
![]()
W związku z pomyślnym zakończeniem realizacji projektu "Viza Kongo DRK"realizowanego przez Fassi,pragnę złożyć szczere podziękowania na Pana "Fassi,Fazik!"ręce, dziękując za duży wkład pracy!
Nie wiem, jak ci się mam odwdzięczyć,.odpłacić, odwzajemnić,zrewanżować się. Potrzebuje podzucic paszport Do posrednika vizowego w Warszawie. > > 2Ways Sp. z o.o. > > ul. Klaudyny 21 > > 01-684 Warszawa > > +48 22 243 43 00 > > e-mail Info@WizaSerwis.pl Moj paszport obecnie jest w drodze do warszawy u Fassiego w plecaku. Janusz www.yahodeville.com Pomaga z preparowac ogromna ilosc dokumentow wymaganych przez konsula Angoli. Ostatnio edytowane przez romanek72 : 04.08.2012 o 12:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Okuninka latom, a Biala Podlaska zimom.
Motocykl: R1100GS
Przebieg: :dupa:
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 16 godz 7 min 14 s
|
![]()
Pomozemy!
![]()
![]() |
#3 |
FunSuavek
Miasto: Poludniowa Kaliforni niedaleko od San Diego
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 5 godz 47 min 42 s
|
![]()
Romek uwazaj w poludniowej Afryce i trzymaj sie z daleka od Johansburga. Muzeum aparthaidu jest ciekawy i oddalony od Johanesburga.
Warto pusc ale bedziesz potrzebowal 4 godziny na zwiedzenie. Inne male miasta sa lepsze lecz duzo udawaczy i naciagaczy. Jest tez sluzba ochronna i do nich sie zwracaj jak cos bedziesz potrzebowal. Kierowcy jezdza troche zwariowano i po lewj stronie. Powodzenia! Ostatnio edytowane przez flyhigh2@msn.com : 07.08.2012 o 02:19 Powód: Gramatyka. Troche zapomnialem... to juz ponad 25 lat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Miasto: Denver, Colorado
Przebieg: 160.000
![]() Online: 1 godz 56 min 19 s
|
![]()
Znajac poszczegolne wydazenia z opowiadan Slawka (flyhigh2@msn.com) i Romana czytajac co Mirmil wypisuje zawsze smiac mi sie chcialo. Mirmil (The HERO) powinien pisac jakies powiesci fantastyczne i mysle ze by sobie dobrze radzil w tym zawodzie. Mialem okazje poznac Mirmila kilka razy i wiem jedno Nie zaufal bym mu nawet zeby mojego psa pilnowal przez godzine. Slyszalem tez kilka historji od Romana jak go wystawil do wiatru. Slawek dobrze ze nie przemilczales. Jestem z Ciebie dumny. Hej Mirmil pomysl o innych uczestnikach wyprawy. Kolega przez ciebie mogl zginac !!!
Przepraszam za zasmiecanie tematu ![]() Ostatnio edytowane przez czosnek : 06.08.2012 o 10:45 Powód: za mocno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FunSuavek
Miasto: Poludniowa Kaliforni niedaleko od San Diego
![]() Online: 5 godz 47 min 42 s
|
![]()
Powodzenia na drodze....
Ostatnio edytowane przez flyhigh2@msn.com : 06.08.2012 o 23:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Baja,meksyk,moze dalej... | Mirmil | Trochę dalej | 301 | 30.01.2015 20:35 |
Baja, Meksyk,moze dalej.....2 lata pozniej (spóznialscy) | szklana | Trochę dalej | 15 | 07.05.2011 08:03 |