![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
Shenako/Diklo,myślę że czas by się znalazł jeśli pogoda dopisze.Tylko mam problem że nie lubię się wracać tą samą drogą,myślisz że warto? Shatili i dalej do Mutso, Ardoti nie biorę pod uwagę bo czasowo nie wyrobię chociaż lubię takie zadupia Parku Vashlovani jako plan awaryjny na wypadek niesprzyjającej pogody na Kaukazie Najbardziej zależy mi co Demolka podpowiada na pętli swaneckiej i odnogach
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Zakopane
Motocykl: NAT
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 9 godz 32 min 29 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2016
Miasto: wgm
Motocykl: EXC400 & DR350
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 10 godz 46 min 6 s
|
![]() Cytat:
- za Mutso zatrzymają Cie pogranicznicy obstawiający graicę z Rosją z pytaniem gdzie jedziesz i będą chcieli papiery trzepać - z tego co dopytałem to jest szlak pieszy który można pokonać co najwyżej konno - pomiędzy Baso a Girevi rzeka Alazani przecina drogę bardzo szerokim i rwącym nurtem; chciałem sprawdzić jak jest głęboko to mnie porwało całego brodząc na wysokości kolan
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gruzja | Lakrua | Przygotowania do wyjazdów | 8 | 27.01.2020 15:02 |
Gruzja do Mirmila. | marekmoto1 | Przygotowania do wyjazdów | 5 | 16.07.2018 18:16 |
Gruzja wypożyczalnia | mihoo | Przygotowania do wyjazdów | 12 | 12.10.2016 13:47 |
Gruzja 2016 | KALI_ | Trochę dalej | 6 | 01.10.2016 18:36 |