![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Gadałem z paroma starymi ceglarzami co mieli okazję pojeździć na K1 i wszyscy jak jeden mówią że wygląda zajebiscie
![]() Pewnie każdemu tam pod dupa inaczej to pasuje ale wygląda dość ekstremalnie jak dla mnie i mówi to chłop który planuje XX1100bbird. Bo jeszcze to moto chce pomieć. Przypomniałem sobie Adam - kontroluj wydech na połączeniu 4 w 1. W tych starszych cegłach lubili tam pęknąć sobie.
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2021
Miasto: Pruszcz Gdański
Motocykl: RD04
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 16 godz 8 min 51 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Cały czas myślę o 2 motku (nisko środek ciężkości, raczej 1 osoba i do miasta). Myślałem o R80, tylko się okazało że moto bez owiewek to już nie dla mnie, a GSy do mnie nie mówią. Pozycja nie może być pochylona więc VFR1200F odpada. Skutry trochę mi przeszły. Paczam, paczam i na razie na tym się kończy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Honda CB1100 koniecznie z podwójnym wydechem i koła szprychowe. Rozważam właśnie zamianę MT01 na taką Hondę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 3 godz 43 min 30 s
|
![]() Cytat:
Wersją na szprychach EX oraz tą z lepsiejszym zawiasem i heblami RS. Obowiązkowo na podwójnym wydechu z kolektorem rura w rurze tak jak dawniej! Idealnie było by wymienić klasyka GSa na "współczesnego" klasyka z porządną rzędówką. Wrażenia z jazdy WSPANIAŁE! Prowadzenie, hamulce, brzmienie silnika, wydechu - super, elastyczność silnika obłędna! Pozycja w wersji EX subiektywnie wygodniejsza, odprężona, wyprostowana niemal identyczna jak na GSie. Jeśli rozważał bym jako drugi w garażu, brałbym z miejsca. Na wymianę jako podstawowy, w trasy z pasażerem - z bólem serca, po długich wahaniach odpuściłem..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
I skończy się to pewnie tak. Drugi sezon w cieplutkim salonie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |