|
|
|
|
#1 |
|
tip top
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa / Kraków
Motocykl: RD07a
Online: 2 dni 1 godz 55 min 55 s
|
Mam Lindstrands Proof drugi sezon. Wygodne, łatwe do zakładania, dobra jakość ale PRZEMAKAJĄ PO 10 MINUTACH DESZCZU. I niech mi ktoś pokaże buty nieprzemakalne na moto a kasy nie będę żałował. Tylko czy takie istnieja?
|
|
|
#2 |
Miasto: Krakuff
Online: 4 miesiące 3 tygodni 4 dni 49 min 52 s
|
Tak Spławiku...te buty które widziałec na moich nożkach nie przemakaja.. nie przemokły u Wasilczuka, nie przemokły w kletnie pomimo ze brodziałem w wodzie- Podos zdjecia wstawi zapewne- to jakis model dainese (Virunga chyba...)
czy jakos tak. Naprawde...jesli sie woda nie wleje powyzej zaszycia jezyka to nie przemokna. Polecam. Tylko ,ze nie jest to plastik enduro ale skórzany ,solidny but z membrana....
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
świeżym warto być:)
Miasto: DWR
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 13 godz 37 s
|
Cytat:
![]() w miarę sztywne, a zarazem bardzo wygodne, membrana goretex do samej góry, dały radę przez pięćset kilometrów w deszczu...wiele miejsc miałem mokrych, ale w nogi i ciepło i sucho, w Kletniewie moczone w rzeczce do 1/3 wysokosci i nic, jak w gumiakach...naprawdę dobrze zainwestowane 199,99euro
|
|
![]() |
| Tags |
| buty |
|
|