Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Umawianie i propozycje wyjazdów

Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary Dzisiaj, 10:12   #1
Widmo80
Pracuj uczciwie dla dobra swego kraju- dostaniesz rentę , bilet do raju

Widmo80's Avatar

Miasto: Dzierżoniów
Motocykl: RD03
Przebieg: 12 000
Widmo80 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 4 dni 24 min 26 s
Domyślnie Szwędanie się na południe 2026. Boże ciało

Temat zakładam, bo być może są podobnie tutaj planujący, wyjazd, już teraz jak ja. Od jakichś 8 lat, co rok jestem na jakimś wyjeździe na południe. To Czarnogóra, kilka razy, Albania a nawet Grecji kawałek rok temu. Częściowo TET i inne jakieś przetarte GPX, choć czasem improwizacja na miejscu.
Jężdzę yamaha t7 a wcześniej gs 1150. Bez spiny , bez parcia na trudny teren, , kilometry itd itp. Ogólnie fajnie spędzić czas. Może być też 100 % asfalt.
W tym roku, kolega z którym zawsze jechałem, ma jakieś wesele i nie może.
Dlatego piszę, bo być może ktoś też planuje w Czerwcu, uważam najlepiej, Boże ciało wyjazd w tamte strony i chciałby tez pojechać . Niby można samemu, ale dziwnie by mi było ( zawsze jeden drugiemu pomoże) Planów nie mam bardzo sprecyzowanych, także jak coś to jestem tez otwarty na propozycje.
Mieszkam pod Wrocławiem. Tempo nie za szybkie, nie za wolne.
Spanie 50/50 namioty /hotele. Lubię Albanię , choć można i jechać na Italię , Stelvio itp. Ewentualnie dołączę , nie chcę siedzieć w domu. Myślę że 7 - 10 dni . Może ktos ma jakąś propozycje inną w tym terminie , np Rumunia czy Morze Śródziemne, kwestia dogadania się.
Widmo80 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary Dzisiaj, 14:12   #2
trolik1

Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 100K+
trolik1 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 dni 4 godz 44 min 34 s
Domyślnie

Sugeruję spróbować samemu. Kiedyś też myślałem że to kiepski pomysł, ale po spędzeniu 3 tygodni samemu na powrocie z Senegalu zmieniłem zdanie:-). Gdybyś zmienił termin na początek września to daj znać.
pozdrawia trolik
trolik1 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania